Het bestuur


Naam: Iwana van de Water-Luesken
Functie: Voorzitter
E-mail: voorzitter@rvteinde.nl

Als jong meisje niet van de manege weg te denken. Ieder vrij uurtje besteedde ik aan en bij de paarden. Vanaf 2008 sta ik op Stalling ’t Einde en sinds 2021 bestuurslid bij de vereniging. Ik heb mij opgegeven als bestuurslid omdat ik graag voor mensen klaar sta en uiteraard om met stalgenootjes/leden leuke momenten te creëren.

Je kunt mij benaderen voor alle bestuurlijk-organisatorische vragen die te maken hebben met de vereniging.Naam: Sandra Rietdijk
Functie: Secretaris en 2de Voorzitter
E-mail: secretaris@rvteinde.nl

……..

…….

Naam: Laura Liekendiek-Steur
Functie: Ledenadministratie 2de Secretaris
E-mail: ledenadministratie@rvteinde.nl

Van kleins af aan ben ik al bij de paarden te vinden en sinds 2010 sta ik op Stalling ’t Einde. Eerst met mijn paard Classic Man en nu met Sjaak (Santiago). Met Classic Man ben ik door zijn blessure niet verder gekomen dan M1. Met Sjaak rij ik op dit moment nog geen wedstijden, maar met Laila heeft hij zijn eerste puntjes in het Z1.

Aan- en afmeldingen, vragen over een startkaart of lidmaatschap? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Naam: Marsha Breek-Paalvast
Functie: Penningmeester
E-mail: penningmeester@rvteinde.nl

Na lang zeuren mocht ik toen ik 9 was eindelijk op paardrijden en sindsdien ben ik besmet met het paardenvirus. Sinds 2011 sta ik hier op Stalling ’t Einde. In 2019 ben ik hier mijn eerste officiële dressuurwedstrijd ooit gestart en uiteindelijk in het bestuur beland. Ik vind het heel leuk om mee te helpen om de vereniging in stand te houden en om te zorgen dat er op stal wedstijden en andere leuke dingen georganiseerd kunnen worden.

Voor alle financiële zaken kan je bij mij terecht.

Naam: Marloes Walta van den Berg
Functie: Algemeen bestuurslid
E-mail: wedstijd@rvteinde.nl

Al van jongs af aan ben ik met paarden bezig. Eerst op maneges en uiteindelijk een eigen paard. Ik sta sinds 2013 op stalling het einde met mijn 2 paarden.

Ik heb een tijd geen wedstrijden kunnen rijden, maar was wel altijd aanwezig bij de wedstrijden van onze stal en zodoende ben ik bij het bestuur gekomen. Ik ben graag bezig met organiseren. 

Bij de vereniging hou ik me onder andere bezig met alles omtrent de wedstrijden.