Het bestuur


Naam: Iwana van de Water-Luesken
Functie: Voorzitter
E-mail: voorzitter@rvteinde.nl

Als jong meisje niet van de manege weg te denken. Ieder vrij uurtje besteedde ik aan en bij de paarden. Vanaf 2008 sta ik op Stalling ’t Einde en sinds 2021 bestuurslid bij de vereniging. Ik heb mij opgegeven als bestuurslid omdat ik graag voor mensen klaar sta en uiteraard om met stalgenootjes/leden leuke momenten te creëren.

Je kunt mij benaderen voor alle bestuurlijk-organisatorische vragen die te maken hebben met de vereniging.

Naam: Laura Liekendiek-Steur
Functie: Secretaris en 2de voorzitter
E-mail: secretaris@rvteinde.nl ledenadministratie@rvteinde.nl

Van kleins af aan ben ik al bij de paarden te vinden en sinds 2010 sta ik op Stalling ’t Einde. Eerst met mijn paard Classic Man en nu met Sjaak (Santiago). Met Classic Man ben ik door zijn blessure niet verder gekomen dan M1. Met Sjaak rij ik op dit moment nog geen wedstijden, maar met Laila heeft hij zijn eerste puntjes in het Z1.

Aan- en afmeldingen, vragen over een startkaart of lidmaatschap? Dan ben je bij mij aan het juiste adres.

Naam: Sandra Rietdijk
Functie: Penningmeester
E-mail: penningmeester@rvteinde.nl

Hai, ik ben Sandra Rietdijk. Ik ben al ongeveer vanaf mijn 11de met paarden bezig. Ik ben begonnen met rijden op een manege en nadat ik fulltime ben gaan werken ben ik eigenaar geworden van mijn eigen paard. Ongeveer 13 jaar geleden ben ik bij Stalling ’t Einde gekomen, nadat ik zelf geen paard meer had. Ik kon hier een paard gaan verzorgen en rijden en dat was het begin van Stalling ’t Einde voor mij.
Ondertussen ben ik geen bijrijder meer, maar ben ik weer de gelukkige eigenaar van mijn viervoeter.

Ik ben bij het bestuur gegaan, omdat ik zelf bij iedere wedstrijd aanwezig was i.v.m. deelname en heb geholpen in de catering en bij het schrijven van de protocollen bij de jury. Ik vond dit erg gezellig en het leek mij leuk om onderdeel van het team te zijn.

Naam: Marloes Walta van den Berg
Functie: Algemeen bestuurslid en 2de penningmeester
E-mail: wedstijd@rvteinde.nl

Al van jongs af aan ben ik met paarden bezig. Eerst op maneges en uiteindelijk een eigen paard. Ik sta sinds 2013 op stalling het einde met mijn 2 paarden.

Ik heb een tijd geen wedstrijden kunnen rijden, maar was wel altijd aanwezig bij de wedstrijden van onze stal en zodoende ben ik bij het bestuur gekomen. Ik ben graag bezig met organiseren. 

Bij de vereniging hou ik me onder andere bezig met alles omtrent de wedstrijden.

Naam: Cynthia Mouthaan-Rietveld
Functie: Algemeen bestuurslid en 2de secretaris

Al vanaf jongs af aan besmet met het paardenvirus. Sinds 2022 ben ik te vinden op stalling ’t Einde.
Ik was altijd al aanwezig bij de wedstrijden, vanuit daar ben ik gevraagd om in het bestuur te komen, voor alles wat met de catering te maken heeft kunt je bij mij terecht.
Naam: Amber Verspeek
Functie: Algemeen bestuurslid
E-mail: clinic@rvteinde.nl

…….
Naam: Femke Daane
Functie: Algemeen bestuurslid

…….